2832014

3x Nederlandse Youtube kanalen

Youtube is natuurlijk een van de meest bezochte sites van het gehele internet en er staan dan ook ontzettend veel verschillende video's op. En laatst ontdekte ik drie leuke Youtube kanalen (uit Nederland) die ik graag met jullie wilde delen.
Connor Franta 💕

1. Femme

Femme is een nieuw kanaal waar vijf bloggers samen elke dag in vijf verschillende categorieën een nieuwe video uploaden. De categorieën waar hun kanaal allemaal aandacht aan besteedt zijn: beauty, relaties, fashion, gezondheid en lifestyle. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en elke werkdag komt er weer een nieuwe video online dus het is nooit lang wachten!


2. What's new

Dit is een kanaal met vier video's per week over alles wat er gebeurt in showbizzland, binnen- en buitenland. Om op een leuke manier up-to-date te blijven. Ja, ik ben fan!


3. FilmFabriek

Dit kanaal gaat over films, hoe kan het ook anders aangezien de naam. Hier kun je allemaal reviews vinden, trailers, specials. Ieder geval gewoon de moeite waard om even een kijkje te nemen als je nou wilt weten of die film de moeite waard is.


En kende jij deze kanalen al?
Love,
Me
Bronnen: We Heart it & Youtube

No comments:

Post a Comment