10122013

Do It Yourself: Wallpaper

Vandaag een heel simpele DIY. En het klinkt natuurlijk heel ouderwets om een bureaubladachtergrond te maken, maar je kijkt er toch wel elke keer naar en dan kan kijk je natuurlijk het liefst naar iets leuks. En ik heb zelf gekozen voor allemaal knappe jongens :)

Ik zal je uitleggen hoe ik het heb gedaan, en je kan er zoveel tijd als je wilt insteken!
Als onderwerp heb ik dan knappe jongens gekozen maar je kan ook van een artiest doen waar je helemaal fan van bent. Houdt er ieder geval rekening mee dat je hem vaak voorbij gaat zien komen.
 
Stap 1
Maak een map aan op je computer waar je alle plaatjes kan in opslaan. Ga dan op internet op zoek naar plaatjes van jouw onderwerp. Je kan gewoon Googelen of maak gebruik van We Heart It. Er is heel veel te vinden op internet!
 
Stap 2
Sla al deze plaatjes op in het mapje. Er is geen verplicht aantal maar als je een collage maakt via een site zijn 30 foto's meestal wel het maximale.
 
Stap 3
Ga dan naar bijvoorbeeld Photovisi.com of gebruik Picasa van Google. Het is allemaal heel makkelijk en gratis!
 
Stap 4
Sla je collage op op je computer en klik op de linkermuisknop. Klik dan op Als bureaubladachtergrond instellen. Over het algemeen doet die het dan wel maar soms heb je de pech dat die maar een deeltje doet van de collage dan moet je naar instellingen gaan (dat is per computer verschillend) en opzoek gaan naar bureaubladachtergrond. De knop waar je dan precies op moet drukken verschilt ook per computer, maar je kan het beste gewoon uitproberen.
 
Dat is het dus eigenlijk!
Nog wat ideeën waar je je collage over kan maken:
- Kleding inspiratie
- Knappe jongens
- Foto's van jezelf met vriendinnen
- Je idool/idolen
- Dingen waarvoor je aan het sparen bent, zodat je nog meer gemotiveerd wordt
- Inspiratie (van alles en nog wat)
- Quotes...
En zo zijn er nog een heleboel verschillende dingen waar je je collage over kan maken.
 
Dit zijn mijn resultaten


 
En wat vind jij ervan?
Love,
Me
Bron: We Heart It

No comments:

Post a Comment