2132014

Horoscoop: Ram

En weer een nieuw sterrenbeeld aangebroken, dit is al de vijfde! Nieuwsgierig naar de andere? Klik dan zeker hier! Welk sterrenbeeld het dit keer is? Ram, natuurlijk!
something what I bought;3

Zonnetekens

"Als iemand naar je 'zonneteken' of 'sterrenbeeld' vraagt, heeft dat in de astrologie betrekking op de plaats van de Zon tijdens je geboorte. De westerse astrologie gebruikt bij de duiding van gebeurtenissen twaalf 'partjes' van de baan die de zon in de loop van het jaar schijnbaar langs de hemel maakt. Die partjes zijn de zonnetekens of kortweg: de tekens, te beginnen vanaf Ram bij het lentepunt. 'Sterrenbeelden' zijn eigenlijk de astronomische constellaties aan de hemel, en die komen niet meer overeen met de twaalf sectoren die de astrologie gebruikt." Wikipedia

Mythe

Echt een mythe was er niet te vinden maar wel dit:
"Carl Gustav Jung meent dat de planeten - in vroegere mythologieën de 'goden' - symbolen zijn van de macht van het onbewuste. Deze goden zijn in de astrologie nog steeds voortlevende symbolen; 'Mars' bekijkt een psychoanalyticus eerder als projecties van onze psyche. Onze Marskant (zoals ook weerspiegeld in het teken Ram) kunnen we onmogelijk verdringen of negeren, maar hij is des te duidelijker voor onze omgeving en manifesteert zich op die manier als onze schaduwzijde: een vaak nietsontziende vernietigingsdrang die in onze opvoeding 'menselijker ' moet worden gemaakt." Wikipedia

Karaktereigenschappen

- Leiderschap
- Kracht
- Driftig
- Positief
- Mannelijk
- Athletisch
- Enthousiasme
- Geprikkeldheid
- Moed
- Kordate, rechtlijnige, dynamische aanpak
- Actief
- Initiatief nemend
- Individualiteit
- Extravert
- Ongeduldigheid
- Zelfexpressie
- Dominantie
- Impulsiviteit
- Arrogantie
- Op de wereld gericht
- Energie
- Recht voor zijn raap
- Zelfvertrouwen


Teken: vuur
Gaat goed samen met: leeuw, boogschutter, tweelingen & waterman
Nummer dierenriem: eerste (markeert begin lente!)
Traditionele heerser: mars

Jaarhoroscoop 2014

De ram jaarhoroscoop 2014 laat verrassend veel veranderingen zien. De veranderingen zullen zich op verschillende vlakken in het leven voordoen en zijn niet alleen maar positief. Op het gebied van werk zal er zich een grote verandering voordoen, die verregaande gevolgen kan hebben voor het privéleven van de ram. Verder laat de jaarhoroscoop ram 2014 een keerpunt zien op het gebied van liefde en relaties. Het avontuurlijke en energieke karakter van de ram komt tot uiting in de persoonlijke ontwikkeling die volgens de ram jaarhoroscoop in 2014 plaats zal gaan vinden. Er zullen wegen worden bewandeld buiten de begaande paden. De gezondheid van de ram laat weinig beweging zien, maar wel is het verstandig om gezond te blijven eten en meer te bewegen.
Liefde en relaties
De ram jaarhoroscoop 2014 laat heftige veranderingen zien op het gebied van liefde en relaties. In het jaar 2014 zal de ram in gezinsrelaties nog vaker het geduld het verliezen. De koppigheid steekt de kop op en dat kan in ernstige en volhardende situaties betekenen dat een langdurige relatie scheurtjes kan gaan vertonen. Opgeven is echter geen optie, maar er zal wel aan de relatie gewerkt moeten worden. Schakel eventueel hulp van buitenaf in. Relatietherapie kan voor stellen die een lange relatie hebben zeker uitkomst bieden. De ram dient zich dan wel flexibel op te stellen. Op het gebied van andere relaties zit het wel goed, maar deze komen dan ook niet zo nabij de ram als de eigen partner. Singles moeten vooral in februari en maart eens goed om zich heen kijken, want de ware kan ineens voorbij lopen.
Financiën
De ram jaarhoroscoop 2014 is met betrekking tot de financiën duidelijk. Na een periode te hebben moet bezuinigen gloort er weer hoop aan de horizon. Zet de financiën met alle inkomsten en uitgaven maar eens op een rijtje. Alleen dat al laat zien dat er heus meer mogelijk is dan je denkt. De bezuinigingen die noodgedwongen in 2013 zijn doorgevoerd, hebben in dat opzicht hun vruchten afgeworpen. Meedoen aan loterijen is leuk voor het plezier, maar de hoofdprijs lijkt niet in de schoot van een ram te vallen. Daar zijn de sterren duidelijk over.
Carrière
De carrière laat volgens de ram jaarhoroscoop 2014 grote veranderingen zien. De ram kan te maken krijgen met een grote reorganisatie en zijn baan verliezen. Dat lijkt het einde van de wereld, maar is het niet. Er worden dan namelijk ergens anders weer deuren geopend, maar de ram moet zich dan wel aanpassen. Een verhuizing naar een ander deel van het land behoort tot de mogelijkheden.
Gezondheid
De gezondheid is volgens de jaarhoroscoop 2014 stabiel en laat afgezien van een verkoudheid en griep weinig te wensen over. De oudere ram moet wat meer aandacht aan gezond eten en meer bewegen besteden. Dat zorgt namelijk voor een betere weerstand. Elke dag een half uur wandelen of fietsen is al voldoende om het lichaam in beweging te houden.
Persoonlijke ontwikkeling
De ram zal volgens de jaarhoroscoop 2014 de grenzen verleggen. Niet alleen in mentaal opzicht, maar ook letterlijk. Avontuurlijke vakanties met sportieve uitdagingen lijken de voorkeur te krijgen. De pioniersgeest van de ram komt in 2014 zeker tot uitdrukking en er worden landen bezocht, waar de ram nog niet eerder is geweest en alleen maar van had kunnen dromen.

En wat is jouw sterrenbeeld?
Love,
Me
Bronnen: We Heart It, Wikipedia & Horoscoop2014.eu

No comments:

Post a Comment