2842014

Trend: Geel

Als het zonnetje weer begint te schijnen komen ook weer de fellere en lichtere printjes terug in het straatbeeld. Dus zeg maar dag tegen bordeaux rood en hallo tegen geel!
hipster | Tumblr

Stylingtips

  • Geel is meestal (eigenlijk gewoon altijd met uitzondering van pastel geel) een heel felle kleur, om te combineren is dat af en toe wat moeilijker. Kies voor wat lichtere of juiste donkere kleuren die niet té erg in het oog springen, dus bijvoorbeeld geen rood maar wel zwart.
  • Voor meiden met blond haar is het handig om geen shirt te kiezen in dezelfde kleur als je haar, want dat komt een beetje raar over. Andere mensen zeggen misschien wel dat je geen geel kan dragen met blond haar maar dat vind ik gewoon totale onzin! 
  • Afhankelijk van waar je naar toe gaat zijn er vele combinaties mogelijk. Draag je het bijvoorbeeld naar school/werk zorg dan maar voor één opvallende kleur (geel in dit geval) maar ga je naar iets niets formeels en is het niet erg als je lekker opvalt dan kun je lekker uit je plaat gaan met kleurencombinaties, als jij het maar leuk vindt.
  • Geel combineert het beste met zwart, wit en grijs (wat eigenlijk niet?!) en het minst met fel blauw en rood. 
  • Je kan geel dus het beste combineren met zwart, natureltinten, poederkleuren, camel maar ook met een spijkerbroek is het goed te dragen, als de aandacht maar op het gele blijft!
  • Vooral in de zomer is geel een echte doeltreffer, denk er bijvoorbeeld aan om een geel strandjurkje aan te schaffen, let hier wel op dat als je een heel lichte huid hebt dat het jurkje je niet flets maakt.
  • Wil je liever investeren in een gele tas, een gele ketting/oorbellen of een paar gele schoenen is dat ook helemaal terecht! Deze items hoeven iets minder op te vallen en zijn dus ook stukken makkelijker te combineren!

Inspiratie

Sarah Mikaela - Asos Sunglasses - ReflectionAsian man and woman in Italy
UntitledCanadian model wearing yellowConnie Cao - Gorman Top - Fruit saladRachel Lynch - Wildfox Couture Blue Circle Sunnies, Our Prince Of Peace French Fry Dress, Unif Stud Leather Jacket, Yru White Platforms - Little blonde french fry Two woman wearing printKatarzyna Konderak - Dress, Heels - Lemon dress.UntitledUntitledAnna S. - Quire

Shopping


Yellow

AX Paris floral print maxi dress
€36 - axparis.com


Warehouse dress
€61 - houseoffraser.co.uk


Oh My Love button up top
€43 - topshop.com


Minuet Petite beige top
€43 - houseoffraser.co.uk


ONLY yellow top
€44 - yoox.com


Anna Boy loose white shirt
€64 - matchesfashion.com


Oh My Love zipper skirt
€39 - topshop.com


Bitching & Junkfood pocket shorts
€57 - zalando.co.uk


7 For All Mankind yellow skinny jeans
€65 - boutique1.com


Keds laced up shoes
€40 - keds.com


Converse yellow flat shoes
€67 - kurtgeiger.com


Manebí round toe shoes
€55 - avenue32.com


Keds pointy flat shoes
€54 - keds.com


Bloch leather ballet flat
€59 - theoutnet.com


CHARLES KEITH strap bag
€57 - charleskeith.com


Ted Baker yellow jewelry
€58 - tedbaker-london.com


Brian Lichtenberg black knit hat
jades24.com



En heb jij veel geel in je kast hangen?
Love,
Me
Bronnen: We Heart It, Lookbook, Vanessa Jackman, Le 21ème

No comments:

Post a Comment