2642014

5x Acteurs die wat meer aandacht verdienen

Er zijn zo ontzettend veel acteurs en actrices op deze aardbol (:P) dat ze gewoon niet meer te tellen zijn. Sommige zijn goed, sommige niet echt. En sommige zijn wel goed maar zijn nog niet echt echt doorgebroken terwijl ze al wel heel wat hebben gedaan. Vandaag dus een lijstjes van vijf acteurs die iets meer aandacht verdienen. En volgende week een lijstje van vijf actrices die iets meer aandacht verdienen!
Untitled

1. Diego Boneta (23)

Diego Boneta, gaat er een belletje rinkelen? Misschien wel, maar misschien ook niet. Bij mij zeker weten van wel! Zo'n jaartje geleden was ik helemaal fan van hem (nog steeds wel een beetje) door zijn rollen in Mean Girls II en Rock of Ages. Maar ik heb niet echt het idee dat hij veel media aandacht krijgt, de laatste tijd gelukkig steeds meer en hij staat nu ook model voor Abercombie. Ook speelt hij in de tv-serie Underemployed (hij speelt Miles) en heeft hij ook gastrolletjes gehad in 90210 en Pretty Little Liars.
Voor 2014 staan er iets van zes (!!) films voor hem op het programma, waaronder: Summer Camp, Pelé, Another You en Eden.
En het is trouwens ook geen straf om naar hem te moeten kijken ;).

Untitled

2. Jake T. Austin (19)

Als je zo ongeveer van dezelfde leeftijd bent als mij of ietsjes jonger, dan ken je vast nog wel de serie The Wizards of Waverly Place waar ook Selena Gomez in speelde. Nou het kleine broertje van Selena werd gespeeld door Jake! Die je misschien ook wel kent uit de film Hondenhotel (waar Emma Roberts ook in zat), of uit New Year's Eve. Maar waar die nu vooral mee bezig is, is zijn rol Jesus Foster (zeg: Hésus) in de tv-serie The Fosters, waar ik helemaal verslaafd aan ben (echt een aanrader!). Ook spreekt hij de stem in van Fernando in Rio en Rio 2. En ook is hij dit jaar te zien in de film Grantham & Rose en in de film Tom Sawyer & Huckleberry Finn. 

(2) toby regbo | Tumblr

3. Toby Regbo (22)

Ik heb het al meerdere malen over de serie Reign gehad, waar ik net als The Fosters helemaal verslaafd aan ben (eigenlijk nog meer zelfs!) en ik heb het laatst ook nog gehad over de film uwantme2killhim. Je raadt het vast al, hij speelt in allebei. Hij heeft ook in de film Mr. Nobody gespeeld en in One Day (niet de allergrootste rollen, maar hij zat erin!). Voor nu staat er nog niet veel meer op het programma dan Reign. Maar dat is dan ook zeker een aanrader om te kijken! Als is het alleen maar voor Toby!

Beautiful smile | via Tumblr

4. David Lambert (21)

Nog een acteur uit The Fosters, die ook wat aandacht verdient, namelijk David Lambert! Hij heeft onder andere in de tv-serie Aaron Stone gespeeld en de film The Lifeguard. Maar denk nou niet dat hij bijna geen ervaring heeft, want hij heeft namelijk in heel wat theaterproducties gespeeld zoals Narnia. Daarbij kan hij ook nog eens goed zingen, wat zo af en toe voorbijkomt in The Fosters en dat klinkt best wel aardig. Voor nu staat er niet heel veel op het programma behalve The Fosters voor hem op tv en film gebied tenminste.

5. Jamie Blackley (22)

Ook Jamie ken ik van uwantme2killhim en door zijn rol in uwantme2killhim ging ik ook kijken naar And While We Where Here (Film Review komt op 8 mei online). Maar hij heeft ook onder andere in The Fifth Estate, Snow White and The Huntsman en Vinyl gespeeld. 
In september komt de film If I Stay van hem uit waar hij samen met Chloë Grace Moretz in speelt en in augustus komt de film Kids in Love uit waar onder andere ook Cara Delevingne in zit. Dus dit jaar hebben we gelukkig de mogelijkheid om Jamie Blackley in actie te zien, alleen moeten we nog wel een paar maandjes wachten...

Wie vind jij dat nog wat meer aandacht verdient?
Love,
Me
Bronnen: IMDB, We Heart It, Facebook, Wikipedia

No comments:

Post a Comment