2342014

Trend: Floral

Ik keek laatst om me heen en zag ineens, meer dan ik op een hand kan tellen, mensen met een shirt met een bloemenprint erop. En toen ik er zo naar keek, dacht ik: 'Joh, ze hebben gelijk. Bloemen zijn leuk!' Dus daarom vandaag een trendreport over de floral print!
Via Nordstrom Tumblr

Stylingtips

  • Het is een printje, dus je kan het het beste combineren met effen kledingstukken, zodat de bloemen extra opvallen.
  • Meestal zitten er meerdere kleuren op een bloemenshirt (eigenlijk altijd) en het is leuk als je een kleur hiervan laat terugkomen in je accessoires of je schoenen. Beter niet in je broek omdat het dan iets té gemaakt wordt.
  • Een bloemenprintshirt combineert perfect met boyfriendjeans, omdat bloemenprints best wel vrouwelijk zijn en zo'n boyfriendjeans houdt het dan goed in balans.
  • Wil je liever het wat chiquer? Combineer het  dan met een blazer.
  • Een bloemetjesprint is het leukst als je ook echt iets buiten gaat doen, of als het gewoon lekker weer is. In de winter zul je dan ook niet snel bloemenprintjes voorbij zien komen.
  • Een geprinte broek of rok staat het leukst met een losvallend (wit) T-shirt, met als zelfde reden dat dat het in balans brengt net als bij de boyfriendjeans en een bloemetjesshirt.
  • De bloemenprint combineert het beste (afhankelijk van de basiskleur zelf) het beste met lichte materialen en dus ook pastel, wat meteen twee vliegen in een klap betekent!
  • Draag je iets met een soortgelijke kleur uit je bloementprint, zorg er dan wel voor dat die echt in de buurt komt. Want het ziet er niet zo mooi uit als het duidelijk een andere kleur is, dat matcht gewoon niet.
  • Ga je naar het strand? Ga dan voor een heerlijk zomerse maxidress met bloemen print!
  • Voor de rest is het geprinte bloemenshirt heel makkelijk te combineren. En als jij vindt dat het klopt, dan klopt het ook.

Inspiratie

Acne Studios Shirt, Saint Laurent Bag, H&M Skirt, Aminah Abdul Jillil HeelsUntitledOn Sixth Cloud Dress, Mart Of China Bag, Michael Kors Trench Coat, Persunmall Necklace, Michael Kors Watch
On Sixth Cloud Floral Playsuit, Thrift Store Denim Jacket, Dr. Martens Vintage 1490 BootsCrop topVintage Flower Shirt, Romwe Skorts, Romwe Trenchcoat, Thewhitepepper ShoesTbags Los Angeles Crochet Dropwaist Dress, Forever 21 Floral Tapestry Bag, Shellys London Thaewiel Leather Bootie SandalsLove the shorts *-* Sheinside T ShirtFlowers ♡🙉🙊🙉Asos Beanie, Zara Bag, H&M Rings, Guess? JeansFollow me(;Pull & Bear Skirt
Shalex Floral Dress With Scallop Sleeve

Shopping

Flower Power!


Topshop floral print t shirt
€55 - topshop.com


Ted Baker floral print t shirt
€54 - tedbaker-london.com


Forever New floral print t shirt
€40 - forevernew.com.au


Mango floral print top
€49 - mango.com


Warehouse floral print t shirt
€39 - warehouse.co.uk


Mango extra long sleeve shirt
€36 - johnlewis.com


Gap floral jacket
€48 - gap.com


Paper Dolls floral jacket
€64 - dorothyperkins.com


Wren blue floral pants
€67 - shoplesnouvelles.com


Topshop zipper jeans
€58 - nordstrom.com


Topshop black velvet mini skirt
€52 - topshop.com


Topshop floral romper
€49 - topshop.com


Raxevsky cotton stretch pants
pret-a-beaute.com


Black velvet boots
€54 - modcloth.com


TOMS flat heel shoes
€39 - toms.com



Heb jij veel bloemenprints in je kast hangen?
Love,
Me
Bronnen: We Heart It & Lookbook

No comments:

Post a Comment