19112013

5x Dreams

We hebben allemaal dromen en dat is maar goed ook! Maar er zijn een paar dromen die iedereen wel lijkt te hebben ik zet er 5 voor je op een rijtje.
Return My Love

1. Een appartementje in New York hebben.
Oké het hoeft misschien niet per se in New York te zijn (wat wel bij de meeste mensen het geval is, volgens mij). Maar een huis op jou droomplek dat klinkt toch zo geweldig en aandoenlijk?
 
2. Beroemd zijn.
Ieder mens heeft aandacht nodig, dat is gewoon zo. En aandacht is ook heerlijk en stiekem hopen we toch op die erkenning van iedereen. Iedereen krijgt een naar buikgevoel als er ook maar 1 iemand is die hem/haar niet mag en stiekem zou je er iets aan willen doen, maar dat gaat gewoon niet altijd. Beroemd zijn in deze zin kan ook worden gezien als het voor altijd onthouden worden, dat niemand je vergeet en als bijna iedereen je kent dan kun je veel minder snel vergeten worden natuurlijk.
 
3. Prins/Prinses worden.
Ja, stiekem hopen we allemaal nog op die prins/prinses charming uit de sprookjes.
En geef nou toe hoop je ook niet dat er ergens op aarde een (echte) prins/prinses rond loopt die toevallig van jou leeftijd is, heel knap en met jou een relatie wilt? Yeah, I got you!
 
4. Het romantische film einde.
De romcom wordt niet door iedereen zo van gehouden maar stiekem willen we het toch allemaal (geef toe). Het klinkt ook allemaal zo aandoenlijk om nog lang én gelukkig te leven, maar de realiteit zorgt af en toe voor iets anders...
 
5. De beste vriendengroep en familie hebben.
Maar ja ome Henk met zijn bierbuik is toch niet echt perfect en die vriendin die nogal veel rookt (ook in jou bij zijn) is misschien ook niet het fijnste. Maar hé er is wel een reden dat je bevriend met ze bent (bij familie is dat natuurlijk een ander verhaal).
 
Heb jij nog een (afgezaagde) droom?
Love,
Me
Bron: We Heart It

No comments:

Post a Comment