1252014

Mix & Match: Denim

Denim is en blijft gewoon altijd te dragen, sommige seizoenen kan je er iets meer in variëren dan andere. Maar er is altijd iets van denim dat de aandacht trekt en veel wordt gedragen, met name in de lente en de zomer. Tijd dus om de populairste items te bekijken en te combineren!
6x denim













De 5 items

  1. Het denim jacket
  2. De losse/boyfriend jeans
  3. De denim schoen
  4. De denim jurk
  5. De tuinbroek

Denim Jacket

Het denim jacket is makkelijk te combineren is eigenlijk meer een vervanging van een dikke jas, omdat die je toch warm houdt en meteen deel uitmaakt van je outfit (wat je meestal over een jas toch niet kan zeggen). Naar mijn idee is die het beste te combineren met natuurtinten en pastel, maar kun je er met één opvallend kleurig kledingstuk ook nog mee wegkomen. Zoals de rode All-Stars of het rode shortje. Ook zijn crop tops heel leuk in combinatie met een denim jacket, omdat je jezelf dan toch niet helemaal blootgeeft (om het zo maar even te zeggen).
En zoals je bij de tweede ziet, kun je het denim jacket ook leuk combineren met een jurkje om het wat meisjesachtiger te maken (wat op zich wel een must is bij het denim jacket). Ook zijn de losse broeken heel leuk te combineren met het denim jacket zodat het niet te veel denim op denim wordt (waar je nu ook gelukkig mee weg kan komen). Als je het denim jacket met een losse broek draagt zorg er dan wel voor dat het geheel er niet te sloppy uit komt te zien, dat is namelijk nooit wat je wilt.
Combining The Denim Jacket


Combining Denim Jacket deux

De losse/boyfriend jeans

Waar ik ontzettend blij mee ben, zijn de boyfriend jeans en de lossere jeans. Omdat deze gewoon veel beter vallen en stukken lekkerder zitten! Ze laten misschien je vorm weg, maar als ik dan de hele dag in een soort van sweatpants mag lopen klaag ik niet. 
De losse/boyfriend jeans kun je lekker stoer maken met een leren jack en juist weer heel trendy maken met een opvallende blazer. Ook is het altijd een goed idee om denim en streepjes te combineren. Wil je toch nog een beetje vorm laten zien? Dan is ook hier een crop top een goed idee! 
Omdat deze soort jeans veel van je vorm weg laten, staat het heel erg mooi om er hakken onder te dragen. Iets wat iedereen waarschijnlijk niet echt heel vaak doet (zeker niet met de Nike trend), maar dat maakt het toch wat vrouwelijker en laat je benen heel mooi uitkomen (wanneer niet met hakken?)!

Combining Jeans

De denim schoen

Een schoen gemaakt van denimstof, is ook heel leuk om nu te combineren. Het makkelijke aan de schoen is dat je hem met zo'n beetje alles kan combineren. 


Combining Denim Shoes

De denim jurk

Een denim jurk is misschien wat meer voor op het strand, vandaar dat er bikini's bij staan. Maar is ook 'gewoon' te dragen, met bijvoorbeeld een riem om de taille te accentueren. En met een leren jack geef je het geheel een stoere touch. Voor je benen is het altijd goed om hakken te dragen want dan lijken ze ineens een stuk langer en dunner, maar om de denim jurk wat minder 'jurkerig' te maken zijn ze ook heel goed te combineren met een paar sneakers.
De denim jurk heeft een beetje een boho-feeling en dat versterk je als je het met natuurtinten combineert, ook heel geschikt voor een festival dus!

Combining Denim Jacket

De tuinbroek

Tja, wie had deze vroeger niet? Nu is die weer helemaal terug van weggeweest, maar je moet je er wel aan durven te wagen want bijna zeker dat je deze maar voor even aan kan doen (ik geloof niet dat de trend zich nog een paar jaar doorzet). Toch is die nu heel erg trendy! 
Ook deze is weer goed met een crop top te combineren en niet meteen helemaal bloot te gaan (je snapt wat ik bedoel). Draag je er streepjes onder dan krijg je een echte French Girl feeling, wat altijd goed is! 
Wil je je tuinbroek toch ietsjes chiquer dragen, combineer hem dan met een blazer. Maar over het algemeen is de tuinbroek het leukst voor een dagje uit naar bijvoorbeeld het strand of bij het shoppen (hoewel dat bij het passen wat problemen kan opleveren...). 

Combining Denim Dungarees


En wat is jouw favoriete denim trend voor komende lente/zomer?
Love,
Me

No comments:

Post a Comment