2112014

Horoscoop: Waterman

Alweer de derde horoscoop is aangebroken sinds ik hieraan ben begonnen. Lees hier voor Boogschutter en hier voor Steenbok. En dan hebben we vandaag natuurlijk...
Waterman!
Overlay
Zonnetekens

"Als iemand naar je 'zonneteken' of 'sterrenbeeld' vraagt, heeft dat in de astrologie betrekking op de plaats van de Zon tijdens je geboorte. De westerse astrologie gebruikt bij de duiding van gebeurtenissen twaalf 'partjes' van de baan die de zon in de loop van het jaar schijnbaar langs de hemel maakt. Die partjes zijn de zonnetekens of kortweg: de tekens, te beginnen vanaf Ram bij het lentepunt. 'Sterrenbeelden' zijn eigenlijk de astronomische constellaties aan de hemel, en die komen niet meer overeen met de twaalf sectoren die de astrologie gebruikt." Wikipedia
Mythe
Bij het sterrenbeeld Waterman wordt onder gedacht aan het elfde huis in de astrologie (het nummer van de dierenriem). 
Ook wordt er aan het element lucht en de mannelijke, positieve tekens gedacht.
De traditionele heerser was Saturnus maar na de ontdekking van Uranus is dit nu de moderne heerser.
Verder viel er niet heel veel over te vinden.

Karaktereigenschappen (algemeen)
- Intellectueel vermogen;
- Sociaal vermogen;
- Idealisme;
- Spontaniteit;
- Onbevooroordeeld;
- Abstracte en koude benadering van emoties van anderen;
- Sterke vrijheidsdrang.

Teken: lucht
Gaat goed samen met: Weegschaal, tweelingen, boogschutter, ram
Nummer Dierenriem: 11
Traditionele heerser: Saturnus

De waterman jaarhoroscoop 2014 laat een aantal indrukwekkende veranderingen zien op meerdere gebieden. Daar waar de ene waterman een nieuwe liefdesrelatie zal aangaan, krijgt de ander te maken met een grote verandering in de loopbaan. Het wordt volgens de waterman jaarhoroscoop 2014 een wervelend jaar met veel afwisseling. Met betrekking tot relaties op het gebied van vrienden en familie kan de waterman zich verheugen op het ondernemen van leuke activiteiten. De gezondheid kan overigens wel een spelbreker zijn, want een ongeluk zit in een klein hoekje en een botfractuur kan voor de meer roekeloze waterman realiteit worden. Kijk dus uit bij het ondernemen van avontuurlijke activiteiten.

Liefde en relaties

De waterman jaarhoroscoop 2014 is duidelijk voor wat betreft de singles, want die zullen in 2014 genoeg spanning vinden. Dat een prille liefde tot een langdurige en stabiele relatie kan uitgroeien, behoort zeker tot de mogelijkheden. Watermannen met een relatie blijven trouw aan hun partner, maar bij hen kan af en toe jaloezie de kop opsteken als de partner te veel aandacht aan anderen besteed. Bijvoorbeeld aan vrienden en familie waar leuke activiteiten mee worden ondernomen.

Financiën

De financiën van de waterman hebben er wel eens beter uitgezien en volgens de jaarhoroscoop 2014 duurt het nog even voordat de financiële situatie weer op orde is. Het is overigens wel gemakkelijker op te lossen dan het lijkt. De Waterman geeft vaak meer geld uit dan er binnenkomt en dat moet natuurlijk voorkomen worden. Zet alle uitgaven en inkomsten overzichtelijk op een rij en schrap onnodige zaken als te dure abonnementen op tijdschriften. Wees bewust van het geld dat binnenkomt en er weer uitgaat. Als het bewustzijn er eenmaal is wordt ook het koopgedrag aangepast en kan er financieel gezien weer meer ruimte worden gecreëerd.

Carrière

De Waterman jaarhoroscoop 2014 laat een verandering zien, waarbij de waterman zich volledig richt op een specifiek werkgebied. De daarvoor gevolgde opleiding beloont zichzelf uiteindelijk terug, maar er moet niet uit het oog verloren worden dat een regelmatig inkomen belangrijk is. Zorg dus voor een stevige basis op het betreffende vakgebied, maar houd ogen en oren ook open voor andere zaken, waarmee inkomen kan worden verdiend.

Gezondheid

De waterman jaarhoroscoop 2014 laat zien dat er uitgekeken moet worden met sportieve en avontuurlijke activiteiten. Het breken van een pols, arm of been kan wel eens realiteit worden als de waterman al te roekeloos gedrag gaat vertonen. Verder is het belangrijk om stress zoveel mogelijk te verdwijnen anders kan dat invloed hebben op de gezondheid. Op tijd ontspannen en zorgen dat de financiële situatie op orde komt, zal in ieder geval bijdragen aan een betere gezondheid.

Persoonlijke ontwikkeling

Dromen over de toekomst draagt niet direct bij aan de persoonlijke ontwikkeling in 2014 volgens de jaarhoroscoop, maar de waterman kan wel plannen maken om deze dromen te verwezenlijken. Dat zal namelijk de persoonlijke ontwikkeling wel ten goede komen. Verder is het belangrijk dat de waterman meer emoties toont aan de omgeving, want het angstvallig verbergen van emoties werkt eerder beperkend dan bevrijdend.

En wat is jouw sterrenbeeld?
Love,
Me
Bronnen: We Heart It, Wikipedia, Horoscoop2014.eu

No comments:

Post a Comment