2022014

Horoscoop: Vissen

Vandaag is het weer tijd voor een nieuw sterrenbeeld dat in de spotlight staat! Dit keer het sterrenbeeld... Vissen!
Its Almost That Time 🐠🐟🎏
Zonnetekens
"Als iemand naar je 'zonneteken' of 'sterrenbeeld' vraagt, heeft dat in de astrologie betrekking op de plaats van de Zon tijdens je geboorte. De westerse astrologie gebruikt bij de duiding van gebeurtenissen twaalf 'partjes' van de baan die de zon in de loop van het jaar schijnbaar langs de hemel maakt. Die partjes zijn de zonnetekens of kortweg: de tekens, te beginnen vanaf Ram bij het lentepunt. 'Sterrenbeelden' zijn eigenlijk de astronomische constellaties aan de hemel, en die komen niet meer overeen met de twaalf sectoren die de astrologie gebruikt." Wikipedia

Mythe
Het bekendste verhaal achter het sterrenbeeld vissen is het verhaal van Aphrodite en Eros waarbij Aphrodite en haar zoon Eros aan een orkaan ontvluchtte door in vissen te veranderen en zich in het water te verbergen. Ze bonden hun staarten aan elkaar met een touw zodat ze elkaar niet kwijt zouden raken (vandaar ook het bekende teken van twee vissen die aan elkaar verbonden zijn).

Karaktereigenschappen (algemeen)
- Fantasierijk
- Artistiek
- Dromerig
- Praktisch
- Beïnvloedbaar
- Goedgehumeurd
- Aardig
- Gevoelig 
- Naïef
- Zachtaardig
- Sympathiek
- Veelzijdig
- Spiritueel
- Niet echt instinctief/intuïtief
- Onbaatzuchtig
- Rustig
- Makkelijk te verleiden

Teken: Water
Gaat goed samen met: Kreeft, schorpioen, stier, steenbok.
Nummer dierenriem: 12 (laatste teken)
Traditionele heerser: Jupiter

De vissen jaarhoroscoop 2014 laat een afwisselend beeld zien van emotionele hoogtepunten tot materiële dieptepunten. Pas later in het jaar zal de situatie zich op meerdere vlakken weer stabiliseren. Vissen kunnen hun fantasie gebruiken om de werkelijkheid te ontvluchten, maar zeker op het financiële vlak is het belangrijk om de kop niet in het zand te steken. In dat geval zal de situatie namelijk alleen maar verergeren en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Qua gezondheid heeft het sterrenbeeld vissen volgens de jaarhoroscoop 2014 over het algemeen niets te klagen. Bij zware vermoeidheid moet eerder aan een ijzergebrek worden gedacht dan aan andere zaken.

Liefde en relaties

De vissen jaarhoroscoop 2014 laat zien dat de emoties binnen de relatie met de partner wel eens hoog kunnen oplopen. Zo hoog zelfs, dat er serieus wordt nagedacht over het verbreken van de relatie. Laat het niet zover komen als er nog een sprankje liefde borrelt, tegenslagen zijn er namelijk om overwonnen te worden. Geef dus niet te snel op, maar vecht voor elkaar. Het vechten zal namelijk beloond worden met emotionele hoogtepunten, waarbij de liefde opbloeit als nooit te voren. Singles kunnen in de lente al even proeven aan de liefde, maar de relatie komt pas echt goed op gang bij de overgang naar de zomer.

Financiën

De vissen jaarhoroscoop 2014 is niet enthousiast over de financiële situatie. In de eerste helft van 2014 lijken de financiële problemen zich maar op te stapelen. Vlucht niet voor deze werkelijkheid en gebruik de fantasie niet om te dagdromen, maar om uiteindelijke tot een praktische oplossing te komen. Zet de schouders eronder en zorg dat de financiële problemen voor eens en voor altijd worden opgelost.

Carrière

Vissen kunnen in 2014 volgens de jaarhoroscoop een andere baan tegemoet zien en dat kan een nieuwe functie binnen het bedrijf betekenen, maar ook een baan bij een andere werkgever behoort tot de mogelijkheden. Er staat in elk geval een verandering op stapel en vissen die van baan willen veranderen, wordt aangeraden om eens te kijken wat voor werk er in de zorgsector wordt aangeboden. Daar voelt dit sterrenbeeld zich namelijk op de juiste plaats.

Gezondheid

De jaarhoroscoop vissen 2014 laat zien dat er over het algemeen sprake is van een goede gezondheid. Vissen die zich steeds vermoeid voelen, doen er goed aan om na te laten kijken of het ijzergehalte wel op peil is. Een gebrek aan ijzer kan namelijk verantwoordelijk zijn voor de constante vermoeidheid. Wacht niet te lang met een bezoek aan de huisarts, want het gebrek aan ijzer is eenvoudig op te lossen en daarmee wordt weer nieuwe energie gekregen.

Persoonlijke ontwikkeling

Vissen kunnen zich volgens de jaarhoroscoop 2014 op het persoonlijke vlak verder ontwikkelen door de fantasie en creativiteit de vrije loop te laten gaan. Ga bijvoorbeeld schilderen of maak kennis met een nieuwe hobby, waarbij het creëren centraal staat. Het zal de persoonlijke ontwikkeling van vissen zeker ten goede komen. Neem ook de ruimte om een hobby uit te oefenen en laat je daarin niet beperken door anderen.

En wat is jouw sterrenbeeld?
Love,
Me
Bronnen: Wikipedia, Horoscoop2014.eu & We Heart It

No comments:

Post a Comment