2662014

Film Review: She's All That

Deze film hoort eigenlijk ook gewoon in het 'klassieke' rijtje naast Clueless en Mean Girls. Je hebt hem vast wel eens gezien (dat moet haast wel), maar misschien dat je je het niet meer kan herinneren, de naam is namelijk niet zo bekend.
Shes all that



Plot: De populaire Zack (Freddie Prinze Jr.) is net gedumpt door zijn vriendin en een van zijn vrienden maakt een weddenschap met hem, hij kiest een meisje uit die Zack tot Prom Queen moet maken. Laney (Rachael Leigh Cook) het creatieve meisje, wordt het slachtoffer. Maar is ze dan toch iets meer als alleen weddenschap voor Zack?
Jaar: 1999
Duur: 95 minuten
Genre: Komedie, romantiek
Met: Freddie Prinze Jr., Rachael Leigh Cook, Matthew Lillard, Paul Walker, Jodi Lyn O'Keefe..
Regisseur: Robert Iscove
Soundtrack: Kiss Me - Sixpence None The Richer
IMDB cijfer: 5.7
Mijn mening: Tijdens het kijken van de film kon ik maar één nadelig punt vinden en dat is dat hij niet echt meer up to date is, wat nogal logisch is omdat die nou eenmaal uit 1999 komt. De pluspunten waren de humor, de muziekkeuze, de originaliteit; de grote lijnen zijn niet origineel te noemen en het einde is ook zeker niet onverwacht, maar de weg ernaartoe wel. Ook is het goed voor kledinginspiratie want de '90s trend is weer helemaal terug. Gewoon een film die je gezien moet hebben en waarschijnlijk al wel een keer gezien hebt (op tv).
Kijken met...: een stel vriendinnen.
Trailer:


Heb jij She's All That al wel eens gezien?
Love,
Me
Bronnen: We Heart It, IMDB & Youtube

No comments:

Post a Comment