1962014

Film Review: That Awkward Moment

Er staat weer een film review voor jullie klaar met deze keer de film That Awkward Moment als onderwerp. Met Zac Efron, Miles Teller en Michael B. Jordan. Nieuwsgierig of de film de moeite waard is? Lees dan snel verder!
jason and ellie
Plot: Drie single vrienden hebben een weddenschap over wie het eerste een relatie, diegene heeft verliest. En dat dan natuurlijk net op het moment dat ze alle drie iemand ontmoeten die hun interesse trekt.
Jaar: 2014
Duur: 94 minuten
Genre: Komedie, romantiek
Met: Zac Efron, Miles Teller, Michael B. Jordan, Imogen Poots, Mackenzie Davis, Jessica Lucas
Vanaf: 12 jaar
Regisseur: Tom Gormican
IMDB cijfer: 6.2
Mijn mening: That Awkward Moment zit vol met grappige momenten, awkward momenten (die grappig zijn) maar ook vol met afgezaagde momenten. Het goede aan dit is dat het vanuit de man wordt verteld en niet zoals meestal vanuit de vrouw. Maar dat maakt het verhaal niet echt minder afgezaagd, want vanaf de eerste minuut weet je al hoe het gaat eindigen. Onverwacht is het dus zeker niet, maar of de grappige momenten dit weer goed maken? Een beetje, er zitten wel echt hilarische momenten bij en ook heel erge awkward momenten. Ook is het geen drama om 94 minuten naar Zac Efron, Miles Teller en Michael B. Jordan te kijken :).
Kijken als...: Je gewoon zin hebt in een romkom, maar dan vanuit de man gezien. Meestal is dat ideaal voor een vrijdagavond.
Trailer:

Heb jij That Awkward Moment al gezien?
Love,
Me
Bronnen: We Heart It, IMDB & Youtube

No comments:

Post a Comment