1282014

Film Review: What To Expect When You're Expecting

Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Matthew Morrison, Chace Crawford, Anna Kendrick, Rebel Wilson en nog veel meer allemaal in één film. Kan dat überhaupt slecht gaan? Lees verder voor mijn review en meer informatie over de film!
O Que Esperar Quando Você Está Esperando (What to Expect When You're Expecting) | Filme - CinePOP

PlotWhat To Expect When You're Expecting gaat over vijf koppels die op een of andere manier allemaal te maken krijgen met een zwangerschap/een kind krijgen, gewenst en ongewenst. En natuurlijk kan dat niet zomaar zonder wat drama en humor.
Jaar: 2012
Duur: 110 minuten
GenreKomedie, drama, romantiek
MetCameron Diaz, Matthew Morrison, Todd Smith, Jennifer Lopez, Chace Crawford, Anna Kendrick, en zó veel meer!
VanafAlle leeftijden
RegisseurKirk Jones
Motto'You pee on a stick. It's pretty idiot proof.'
IMDB cijfer5.7
Mijn mening: Naar mijn idee hebben de meeste Amerikaanse films meestal maar één verhaallijn en zijn er een paar goede met meerdere verhaallijnen. Deze film valt daar zeker onder! Het is een heel realistische film, met een lach en een traan (vooral een lach). Het helpt natuurlijk ook dat de film een top cast heeft, Cameron Diaz, Anna Kendrick, Chace Crawford, Jennifer Lopez, Rebel Wilson, om zo maar even wat noemen te noemen. Ook lijkt er goed nagedacht te zijn over de filmlocaties (meestal wel bij een film waarschijnlijk, maar het viel me wel op dat ze mooi waren). Nog twee pluspuntjes van deze film zijn dat na afloop van de film je een happy feeling krijgt en de film niet té lang aanvoelt, maar precies goed! Zeker een aanrader dus om hem een keer te gaan kijken! 
Kijken met...: Kan met iedereen eigenlijk wel, familie, vriendinnen...
Trailer:


Heb jij What To Expect When You're Expecting gezien?
Love,
Me
Bronnen: We Heart It & IMDB

No comments:

Post a Comment