472013

LaurenConrad: Part II

Misschien weten jullie het al maar ik lees veel. En dan lees ik van allerlei verschillende dingen (de rassenscheiding in de jaren zestig, vampiers ;) etc.) maar ook vind ik de boeken van Lauren Conrad ontzettend leuk. Ik moet dan ook toegeven dat ik al haar boeken heb (het zijn er in totaal 8). En daarom vandaag een post over Lauren Conrads boeken.
lauren conrad | Tumblr

Lauren Conrad kennen we onder andere van Laguna Beach: The Real Orange County & The Hills. Twee realityshows die op MTV zijn uitgezonden. Lauren Conrad (L.C.) is geboren op 1 februari 1986 in Laguna Beach, Californië. Tegenwoordig schrijft ze, ontwerpt ze en is ze ook model.
 
Dit zijn al haar boeken (van boven naar beneden):
L.A. Candy (2009), Sweet Little Lies (2010), Sugar & Spice (2010);
The Fame Game (2012), Starstruck (2012), Infamous (2013);
 Style (2011), Beauty (2012).
 

The Fame Game Trilogie

 

Deel I: The Fame Game

 
Achterkant:
"Madison Parker ruikt eindelijk haar kans om het lievelingetje van Amerika te worden als realityshow L.A. Candy een spin-off krijgt: The Fame Game. Ze weet zeker dat de show ditmaal helemaal om haar zal draaien: ze heeft al naam gevestigd in Hollywood, ze weet ondertussen precies hoe ze de producer moet inpalmen en haar frenemy Jane Roberts heeft besloten om niet mee te doen.
Helaas loopt niet alles zoals Madison het gepland heeft; een van haar tegenspeelsters blijkt IT-girl Carmen Curtis te zijn. Zij is opgegroeid in Hollywood en weet precies volgens welke regels ze het spel moet spelen.
Misschien nog wel beter dan Madison."
313 pagina's
Hier te bestellen in het Engels (€12,99)
 
 

Deel II: Starstruck

 
Achterkant:
"Madison heeft ontdekt dat niet álle publiciteit goed voor je is. Nadat ze zichzelf heeft aangegeven voor diefstal zit ze vast aan een taakstraf, terwijl haar tegenspeelsters van reality-serie The Fame Game alle aandacht van de camera's krijgen. Niet dat nieuwkomer Kate Hayes dat nodig heeft - sinds haar liedje plotseling een sensatie werd, gedraagt ze zich alsof ze Katy Perry is. Ondertussen timmert Carmen hard aan de weg als actrice, maar het blijkt moeilijker dan ooit om uit de schaduw van haar beroemde moeder te stappen. Om nog maar niet te spreken over het liefdesleven van de reality stars: er zijn genoeg zelfvoldane macho's in Hollywood, maar een eerlijke jongen is lastig te vinden. En als twee meisjes hun oog op dezelfde jongen laten vallen, kan dat maar één ding betekenen: on-camera drama."
293 pagina's
Hier te bestellen in het Engels (€10,99)
 

Deel III: Infamous

 
Achterkant (zelf vertaald):
Madison Parker is eindelijk de ster geworden die ze altijd al dacht te zouden worden. Maar beroemd zijn betekent ook dat je een doelwit bent, wat haar The Fame Game co-stars ook snel leren. Dus, terwijl Madison probeert om haar reputatie terug te krijgen, zoekt Carmen uit wie om haar heen informatie lekt naar de pers. Kate wordt de saaie van de serie genoemd en wil daar graag iets aan doen, Madison helpt haar daarbij, maar gaat Kate daar niet een beetje té ver in?
Als de carrières van de meiden stijgen, komen ze erachter dat je dromen volgen altijd een prijs heeft.
288 pagina's
Hier te bestellen in het Engels (€16,49)
 
 
 
 
In het laatste deel lees je over Lauren Conrads twee stijlboeken, houd mijn blog dus in de gaten! :)
Love,
Me
Bronnen: WeHeartIt & Bol.com

No comments:

Post a Comment