2762013

LaurenConrad: Part I

Misschien weten jullie het al maar ik lees veel. En dan lees ik van allerlei verschillende dingen (de rassenscheiding in de jaren zestig, vampiers ;) etc.) maar ook vind ik de boeken van Lauren Conrad ontzettend leuk. Ik moet dan ook toegeven dat ik al haar boeken heb (het zijn er in totaal 8). En daarom vandaag een post over Lauren Conrads boeken.
 Google Image Result for http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcoyeqoFbi1r3z3m0o1_500.jpg
Lauren Conrad kennen we onder andere van Laguna Beach: The Real Orange County & The Hills. Twee realityshows die op MTV zijn uitgezonden. Lauren Conrad (L.C.) is geboren op 1 februari 1986 in Laguna Beach, Californië. Tegenwoordig schrijft ze, ontwerpt ze en is ze ook model.
 
Dit zijn al haar boeken (van boven naar beneden):
L.A. Candy (2009), Sweet Little Lies (2010), Sugar & Spice (2010);
The Fame Game (2012), Starstruck (2012), Infamous (2013);
 Style (2011), Beauty (2012).
 

 The L.A. Candy Trilogie:

 

 Deel I: L.A. Candy


Achterkant:
"In L.A. draait het leven om zien en gezien worden. De stad heeft alles: een bruisend nachtleven, hippe designerwinkels, mooie mannen... Jane Roberts en haar beste vriendin Scarlett, nog geen twee weken geleden verhuisd naar L.A., kunnen hun geluk niet op wanneer een tv-producer hen vraagt voor zijn nieuwe realityshow, L.A. Candy. Ja, natuurlijk doen ze mee! Een nieuw chic appartement, gratis designerkleding, toegang tot exclusieve clubs en restaurants... Wie wil dat niet?
Zodra de show van start gaat, lijken Jane en Scarlett in een achtbaan terecht te komen. Ze worden beroemd en ineens is iedereen in hen geïnteresseerd: oude vrienden, vage kennissen en knappe onbekenden. Het duurt echter niet lang voordat Jane zich realiseert dat in L.A. niets is wat het lijkt."
352 pagina's
Hier te bestellen in het Engels (€8,49) 
 

Deel II: Sweet Little Lies


Achterkant:
"Nog geen week geleden was het leven van Jane Roberts één feest. De ster van de realityshow L.A. Candy ging uit in de hipste nachtclubs. Designers stuurden haar de mooiste outfits in de hoop dat Jane ze zou dragen. En sinds haar relatie met de beroemde Jesse Edwards konden de bladen echt geen genoeg meer van haar krijgen.
Tot Gossip vijf dagen geleden die vreselijke foto's publiceerde. Suggestieve foto's van Jane en Jesses beste vriend Brad. Zoenend... Dat er behalve zoenen niets gebeurd is, staat er in dat roddelblad natuurlijk niet bij. Of dat Jesse zich vlak daarvoor vreselijk gedragen had. Nu is Jane halsoverkop naar Mexico gevlucht, waar de ouders van Madison Parker, haar co-ster uit L.A. Candy, een vakantiehuis hebben. Ze zitten er heerlijk op het strand met hun margarita's, maar Jane kan er niet van genieten. Hoe wist die fotograaf dat Brad bij haar was? Iemand moet de pers getipt hebben. Wie kan ze vertrouwen, en wie niet?"
320 pagina's
Hier te bestellen in het Engels (€9,49)

Deel III: Sugar & Spice 

 Achterkant:
 "Op het chique premièrefeest van seizoen twee van L.A. Candy krioelt het van de fans, en de paparazzi staan te dringen langs de rode loper. De realityshow is een hit en Jane Roberts dé grote ster. Maar onder de oppervlakte smeult er van alles tussen de vier meisjes van de show. Jane weigert scènes te doen met Madison, nadat die compromitterende foto's van haar aan Gossip heeft doorgespeeld. Madison zelf wil koste wat het kost achter de identiteit van haar afperser komen, die dreigt te onthullen dat zij niet altijd een rijke, platinablonde Californische babe was... Gaby gedraagt zich opeens totaal anders sinds ze een neiuwe persagent heeft. En Scarlett ten slotte moet zien te laveren tussen haar vriendje en de show, want die twee samen gaat echt niet. En dan is seizoen twee nog maar net begonnen..."
279 pagina's
Hier te bestellen in het Engels (€9,99)
 
In het volgende deel lees je alles over The Fame Game trilogie, houd mijn blog dus in de gaten! :)
Love,
Me
Bronnen: WeHeartIt & Bol.com

No comments:

Post a Comment