1532013

LittleWhiteLies

Ik las laatst in de Vogue (Maart 2013, Vogue Nederland) over Zines. Zines zijn homemade tijdschriftjes (meestal A5 formaat). Er werd verteld over het Zine Little White Lies wat per nummer over een bepaalde film gaat (niet alleen maar natuurlijk). Little White Lies is nu allang geen klein homemade zine meer maar zeker wel de moeite waard om even te bekijken.


Het is dus een Zine met van alles over films! Als je het tijdschrift online wil lezen kan dat op www.issuu.com (klik hier om meteen naar de pagina van Little White Lies te gaan). Maar je kan ze ook bestellen natuurlijk (dit kost wel geld).
Lwl4_large
Er is ooit een korte film gemaakt "A Magazine Is Born" over hoe het Black Swan nummer werd gemaakt. Die je hier kunt bekijken (sorry ik kon weer geen Youtube filmpjes posten).
 
Op de site van Little White Lies kun je ook nog heel veel film reviews vinden (van echt ontzettend véél films!) en interviews en nog veel en veel meer over films! Zeker een aanrader dus :)
 
Sorry het is een beetje een rommelige post maar het lukte niet zo vandaag.. maar ik hoop dat je alles kan volgen en niet denkt "waar heeft zij het nou over!" :)
Love,
Me
Bronnen: WeHeartIt, Youtube & Little White Lies

No comments:

Post a Comment